CUM PROCEDEZ

Acte necesare pentru internare:

– bilet de trimitere de la nefrolog sau de la medicul de familie in dublu exemplar

– adeverinta de asigurat sau cupon de pensie

– buletin de identitate / carte de identitate

Efectuam 300 – 350 interventii / an legate de fistula arterio-venoasa, colaboram constant cu 8 Centre de hemodializa, iar personalul nostru are o mare disponibilitate  si va poate intelege nevoile, avand experienta cu pacientul renal. Va puteti prezenta, conform programarii la Spitalul CF Sibiu, Strada C. Noica nr 20, in Sectia de Chirurgie,  la etajul 1, intre orele 8 – 10 pentru internare, care in general este de 48 ore. Puteti lua micul dejun si sa va administrati terapia in mod normal pentru ca operatie este efectuata cu anestezie locala. Terapia anticoagulanta sau antiagreganta trebuie oprita cu 4 zile preoperatoe sub controlul nefrologului.

Conditiile hoteliere constau din saloane cu 6 paturi si rezerva cu 3 paturi, cu aer conditionat si cablu TV.

Postoperator – durerile sunt reduse si sunt calmate cu antalgice uzuale. imediat postoperator trbuie sa stati culcat/a cu bratul operat intins pe langa corp. Trebuie evitata flexia anterbratului pe brat la 90 grade, suportul pe membrul operat precum si somnul pe memebrul operat.

La externare veti primi biletul de externare care are 4 componente:

1. date pacient

2. schema interventiei

3. recomandari legate de interventie

4. recomandari legate de pastrarea capitalului vascular

In cazul in care nu puteti sa va internati la data programata va rog sa auntati la secretariat ( numarul il gasiti la rubrica Contact ) pentru a se face o noua programare.

Pentru patologia digestiva asociata bolii dumneavoastra renale va stau la dispozitie cu aceleasi date de contact.

Patologia legata de tunelul carpian este rezolvata de chirurgul plastic, care are  experienta in acest domeniu www.alinahelgiu.ro